Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev.



 

Aspargesmenu i Brasseriet

Foråret er højsæsonen for friske, sprøde asparges – og det fejrer vi med en særlig menu, hvor den delikate grøntsag får lov at spille hovedrollen. Her hylder vi aspargesens fine smag og elegante udtryk – serveret i stemningsfulde omgivelser i Gl. Skagen. Der er kælet for detaljerne, og hver ret er sammensat med respekt for både råvaren og årstiden.

Uanset om du er til grønne eller hvide asparges, vil menuen give dig en forårsoplevelse, der både er smagfuld og fuld af finesse.

 

Menuen serveres i Brasseriet torsdag til lørdag til både frokost og aften i april – dog ikke i påsken, hvor vi i stedet byder på påskefrokost - se mere her

 

 

Røget torsketerrin med hvide asparges fra Loire

Stegt havtaske med friteret rokkevinge og nye danske kartofler i hyldeblomst-beurre blanc

Lam fra Pyrenæerne med ramsløgskryddersmør, klassisk ratatouille og lammesky

Rabarbertærte med skovmærkeis og rabarbersorbet

 

Pris pr. person 995,-

 

 

 

Vi vejlleder med glæde om vores vinkort, med et eksklusivt
udvalg af sjældne vine, fra vores vinkælder. 

 


Reservation

 

Tilmelding til arrangementet foretages via online bordbooking her

Skriv venligst i feltet "Diverse" i ønsker aspargesmenu (husk antal)
 

Kan også bookes via telefon eller mail

 

OBS! Menuen serveres i Brasseriet torsdag til lørdag til både frokost og aften i april
– dog ikke i påsken, hvor vi i stedet byder på påskefrokost - se mere her


Ved særlige forespørgsler står vi som altid klar til at være behjælpelige.

Giv os et kald på:
98 44 11 24