Forretter / Mindre retter
Kaviar
Med blinis, crème fraîche, rødløg & purløg
Ruths Prunier Classique Caviar
Selected by J.C. (10g / 30g / 50g)
265,- / 755,- / 1.150,-
Brasseriets caviar fra GASTROunika
(15g / 30g / 50g)
405,- / 780,- / 1.250,-
Østers ”Perle Blanche” Marennes Oléron
Med mignonette & citron
(3 stk.) 195,-
Paté en Croûte
Med grov dijon, syltet abrikoser & cornichoner
180,-
Escargots de Bourgogne
Snegle i hvidløgssmør med croutons
225,-
Salade de Chavignol
Med gratineret gedeost & syltet nødder
225,-
Oeuf en Meurette
Pocheret æg med Ventrèche et sauce vin rouge
225,-
Soupe à L’oignon Gratinée
Med crouton & Gruyère
230,-
Salade Gourmandise
Salat med jomfruhummer, confiteret brisler & trøffel
295,-
Hovedretter / Større retter
Le Puy Linse Ragout
Med sauce bordelaise
215,-
Le Cassoulet
Med confiteret and, svinebryst, Morteau & chipolata pølser
255,-
Tilkøb af stegt foie gras
110,-
Fasan i Michauds Flødesauce
Med kastanjer & æbler
275,-
Moules et Frites
Hvidvinsdampede blåmuslinger med pommes frites
285,-
Michauds Tartare
Med salat & pommes frites
285,-
Skagenfisk
Med fumet & tonka
295,-
J.C. Chaudrée
Cremet bisque med fisk & skaldyr
325,-
Vol Au Vent
Med dansk sorthummer fra Venø & kalvebrisler
395,-
Pighvar Walewska
Med dansk hummer fra Venø & vintertrøffel
550,-
Krondyr Wellington
Indbagt krondyrsmørbrad med sauce façon grand veneur
495,-
(pr. pers., min. 2 pers)
Plateau de Fruits de Mer
Skaldyrsfad med rejer, blåmuslinger,
jomfruhummere, krabbeklør & østers
795,-
(pr. pers., min. 2 pers)
Dessert & kage
Cookie Nöel
Med appelsin & varmekrydderier
60,-
Paris-Brest
Med kastanje creme & ristet mandelflager
125,-
Tarte au Citron
Med brændt marengs
135,-
Pære Belle Helene
Pocheret pære med vaniljeis & chokolade sauce
155,-
Crêpes Suzette
Med ristet mandelsplitter & vaniljeis
155,-
Michauds Gâteau Marcel
Med frisk appelsinfilet
165,-
Crème Brûlée
Med Bora Bora Grand Cru vanilje
175,-
Café Gourmand
Valgfri kaffe/te med fire små søde sager
225,-
Sélection de Fromages
Med kompot & oliven
245,-
3 Æbleskiver, Julesmåkager & Vin Chaud
195,-
Tilkøb til alt kage
Bora Bora Grand Cru vaniljeis
45,-
Inspiration du chef
Ændres og sammensættes hver dag ud fra
køkkenets og årstidens bedste råvarer.
OBS: I perioden fra den 1. maj til 31.
august tilbyder vi ikke en sammensat
menu, men kun a la carte samt
vores børnemenu.
Børnemenu
2-retters børnemenu
Dagens fisk eller bøf med pommes frites & salat
Vaniljeis med chokoladesauce
250,-
Bordbestilling
Lad os endelig vide, hvad der måtte være af forespørgsler eller spørgsmål.
Vi ser frem til at hjælpe!
Giv os et kald på:
98 44 11 24
Skriv til os på:
info@ ruths-hotel.dk
Følg årets gang i Gl. Skagen samt nyheder og arrangementer på Ruths Hotel.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev