Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev.



 

 

 

 

 

 

 
Forretter / Mindre retter


Kaviar
Med blinis, crème fraîche, rødløg & purløg

Ruths Prunier Classique Caviar
Selected by J.C. (10g / 30g / 50g)
265,- / 755,- / 1.150,-

Brasseriets caviar fra GASTROunika
(15g / 30g / 50g)
405,- / 780,- / 1.250,-

Østers ”Perle Blanche” Marennes Oléron
Med mignonette & citron
(3 stk.) 195,-

Paté en Croûte
Med grov dijon, syltet abrikoser & cornichoner
180,-

Escargots de Bourgogne
Snegle i hvidløgssmør med croutons 
225,-
 

Salade de Chavignol
Med gratineret gedeost & syltet nødder
225,-

Oeuf en Meurette
Pocheret æg med Ventrèche et sauce vin rouge
225,-

Soupe à L’oignon Gratinée
Med crouton & Gruyère
230,-

Salade Gourmandise
Salat med jomfruhummer, confiteret brisler & trøffel
295,-

 

 

 

 

 

  

 
Hovedretter / Større retter


Le Puy Linse Ragout
Med sauce bordelaise
215,-

Le Cassoulet
Med confiteret and, svinebryst, Morteau & chipolata pølser
255,-

Tilkøb af stegt foie gras
110,-

Fasan i Michauds Flødesauce
Med kastanjer & æbler
275,-

Moules et Frites
Hvidvinsdampede blåmuslinger med pommes frites
285,- 

Michauds Tartare
Med salat & pommes frites
285,-

Skagenfisk
Med fumet & tonka
295,-

J.C. Chaudrée
Cremet bisque med fisk & skaldyr
325,-

Vol Au Vent
Med dansk sorthummer fra Venø & kalvebrisler
395,-

Pighvar Walewska
Med dansk hummer fra Venø & vintertrøffel
550,-

Krondyr Wellington
Indbagt krondyrsmørbrad med sauce façon grand veneur
495,-
(pr. pers., min. 2 pers)

Plateau de Fruits de Mer
Skaldyrsfad med rejer, blåmuslinger, 
jomfruhummere, krabbeklør & østers 

795,- 
(pr. pers., min. 2 pers)

 

 
Dessert & kage


Cookie Nöel
Med appelsin & varmekrydderier
60,-

Paris-Brest
Med kastanje creme & ristet mandelflager 
125,-

Tarte au Citron
Med brændt marengs
135,-

Pære Belle Helene
Pocheret pære med vaniljeis & chokolade sauce
155,-

Crêpes Suzette
Med ristet mandelsplitter & vaniljeis
155,-

Michauds Gâteau Marcel
Med frisk appelsinfilet
165,-

Crème Brûlée
Med Bora Bora Grand Cru vanilje
175,-

Café Gourmand
Valgfri kaffe/te med fire små søde sager 
225,-

Sélection de Fromages
Med kompot & oliven 
245,-

3 Æbleskiver, Julesmåkager & Vin Chaud
195,-

Tilkøb til alt kage 
Bora Bora Grand Cru vaniljeis     
45,-

 

Inspiration du chef

Ændres og sammensættes hver dag ud fra
køkkenets og årstidens bedste råvarer.

 

OBS: I perioden fra den 1. maj til 31.
august tilbyder vi ikke en sammensat
menu, men kun a la carte samt
vores børnemenu.


Børnemenu

2-retters børnemenu 
Dagens fisk eller bøf med pommes frites & salat
Vaniljeis med chokoladesauce
250,-


Bordbestilling

Lad os endelig vide, hvad der måtte være af forespørgsler eller spørgsmål. 
Vi ser frem til at hjælpe!


>> Send online forespørgsel

Giv os et kald på:
98 44 11 24


 

 

 

 

 

 

Følg årets gang i Gl. Skagen samt nyheder og arrangementer på Ruths Hotel.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev