Forretter / Mindre retter
Kaviar
Med blinis, crème fraîche, rødløg & purløg
Ruths Prunier Classique Caviar
Selected by J.C. (10g / 30g / 50g)
265,- / 755,- / 1.150,-
Brasseriets caviar fra GASTROunika
(15g / 30g / 50g)
405,- / 780,- / 1.250,-
Østers ”Perle Blanche” Marennes Oléron
Med mignonette & citron
(3 stk.) 195,-
Pâté landaise
Med sennep, endive & ristet surdej
200,-
Escargots de Bourgogne
Snegle i hvidløgssmør med croutoner
225,-
Ravioli aux Ricotta
Andeconsommé, chili & spinat
225,-
Helleflyndecarpaccio
Med citronvinaigrette, ørredrogn & ristede hasselnødder
250,-
Salade de Chavignol
Med gratineret gedeost & syltede nødder
285,-
Coquilles Saint-Jacques
Beurre blanc & rogn
280,-
Salade Fruits de Mer
Med alt det bedste fra havet
295,-
Hovedretter / Større retter
Moules et Frites
Hvidvinsdampede blåmuslinger med pommes frites & mayonnaise
285,-
Cremet Perlebyg & grønne Asparges
Svampeconsommé & pommes paille
285,-
Farseret Poussin
Pommes Anna, ramsløg & sauce Albufera
295,-
Skagenfisk
Grøntsagsfricassé & syltet kombu
295,-
J.C. Chaudrée
Med crevette-rejer, kammusling, bagt fisk & skindstegt fisk
325,-
Michauds Tartare
Med salat & pommes frites
345,-
Entrecôte de Veau
Røget kartoffel, nye løg & sauce diable
350,-
Havtaskehale
Med pommes purée, hvide asparges & sauce blanquette
495,-
Plateau de Fruits de Mer
Skaldyrsfad med rejer, blåmuslinger,
jomfruhummere, krabbeklør & østers
795,-
(pr. pers., min. 2 pers)
Dessert & kage
Ostevogn (6 stk.)
Med kompot & oliven
245,-
Michauds Cookie
Hasselnødder & 70 % chokolade fra Valrhona
60,-
Tarte au Citron
Med brændt marengs
135,-
Choux au Craqueline
Bora Bora Grand Cru-vanilje & chokoladesauce
155,-
Mille-feuille
Vaniljecreme & friske bær
155,-
Michauds Gâteau Marcel
Med frisk appelsinfilet
165,-
Crème Brûlée
Bora Bora Grand Cru-vanilje
175,-
Café Gourmand
Valgfri kaffe/te med fire små søde sager
225,-
Tilkøb til alt kage
Bora Bora Grand Cru vaniljeis
45,-

Inspiration du chef
Ændres og sammensættes hver dag ud fra
køkkenets og årstidens bedste råvarer.
OBS: I perioden fra den 1. maj til 31.
august tilbyder vi ikke en sammensat
menu, men kun a la carte samt
vores børnemenu.
Børnemenu
2-retters børnemenu
Dagens fisk eller bøf med pommes frites & salat
Vaniljeis med chokoladesauce
250,-
Menuer i april
I april tilbyder vi desuden 2 ekstraodinære menuer for at fejre påsken & foråret
Bordbestilling
Lad os endelig vide, hvad der måtte være af forespørgsler eller spørgsmål.
Vi ser frem til at hjælpe!
Giv os et kald på:
98 44 11 24
Skriv til os på:
info@ ruths-hotel.dk
Følg årets gang i Gl. Skagen samt nyheder og arrangementer på Ruths Hotel.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev