Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev.



 

 

 

 

 

 

 
Forretter / Mindre retter


Kaviar
Med blinis, crème fraîche, rødløg & purløg

Ruths Prunier Classique Caviar
Selected by J.C. (10g / 30g / 50g)
265,- / 755,- / 1.150,-

Brasseriets caviar fra GASTROunika
(15g / 30g / 50g)
405,- / 780,- / 1.250,-

Østers ”Perle Blanche” Marennes Oléron
Med mignonette & citron
(3 stk.) 195,-

Pâté landaise
Med sennep, endive & ristet surdej
200,-

Escargots de Bourgogne
Snegle i hvidløgssmør med croutoner
 225,-

Ravioli aux Ricotta
Andeconsommé, chili & spinat
225,-

Helleflyndecarpaccio
Med citronvinaigrette, ørredrogn & ristede hasselnødder
 250,-

Salade de Chavignol
Med gratineret gedeost & syltede nødder
285,-

Coquilles Saint-Jacques
Beurre blanc & rogn
280,-

Salade Fruits de Mer
Med alt det bedste fra havet
295,-

 

 

 

  

 
Hovedretter / Større retter


Moules et Frites
Hvidvinsdampede blåmuslinger med pommes frites & mayonnaise
285,-

Cremet Perlebyg & grønne Asparges
Svampeconsommé & pommes paille 
285,-

Farseret Poussin
Pommes Anna, ramsløg & sauce Albufera
295,-

Skagenfisk
Grøntsagsfricassé & syltet kombu
295,-

J.C. Chaudrée
Med crevette-rejer, kammusling, bagt fisk & skindstegt fisk
325,-

Michauds Tartare
Med salat & pommes frites 
345,-

Entrecôte de Veau
Røget kartoffel, nye løg & sauce diable
350,-

Havtaskehale
Med pommes purée, hvide asparges & sauce blanquette
495,-

Plateau de Fruits de Mer
Skaldyrsfad med rejer, blåmuslinger, 
jomfruhummere, krabbeklør & østers 

795,-
(pr. pers., min. 2 pers)

 

 
Dessert & kage


Ostevogn (6 stk.)
Med kompot & oliven 
 245,-

Michauds Cookie 
Hasselnødder & 70 % chokolade fra Valrhona
60,-

Tarte au Citron
Med brændt marengs
135,-

Choux au Craqueline
Bora Bora Grand Cru-vanilje & chokoladesauce
155,-

Mille-feuille
Vaniljecreme & friske bær
155,-
 

Michauds Gâteau Marcel
Med frisk appelsinfilet
165,-

Crème Brûlée
Bora Bora Grand Cru-vanilje
175,-

Café Gourmand
Valgfri kaffe/te med fire små søde sager
225,-

Tilkøb til alt kage 
Bora Bora Grand Cru vaniljeis     
45,-

 

Inspiration du chef

Ændres og sammensættes hver dag ud fra
køkkenets og årstidens bedste råvarer.

 

OBS: I perioden fra den 1. maj til 31.
august tilbyder vi ikke en sammensat
menu, men kun a la carte samt
vores børnemenu.


Børnemenu

2-retters børnemenu 
Dagens fisk eller bøf med pommes frites & salat
Vaniljeis med chokoladesauce
250,-


Menuer i april

I april tilbyder vi desuden 2 ekstraodinære menuer for at fejre påsken & foråret

Se Aspargesmenu her 

Se Påskefrokosten her


Bordbestilling

Lad os endelig vide, hvad der måtte være af forespørgsler eller spørgsmål. 
Vi ser frem til at hjælpe!


>> Send online forespørgsel

Giv os et kald på:
98 44 11 24


 

 

 

 

 

 

Følg årets gang i Gl. Skagen samt nyheder og arrangementer på Ruths Hotel.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev