Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev.



 

 

 

 

 

 

 
Forretter / Mindre retter


Kaviar
Med blinis, crème fraîche, rødløg & purløg
Ruths Prunier Classique Caviar
265,- / 755,- / 1.150,-
Ruths Kaviar fra GASTROunika
405,- / 780,- / 1.250,-

Østers ”Perle Blanche” Marennes Oléron
Med mignonette & citron
(3 stk.) 195,-

Østers Vileroy
Paneret Perle Blanche østers i bechamel med persille
195,-

Kongemakrel i Escabeche
Med tomatsalsa & basilikum
195,-

Artichaut Aux Sauce Tartare
Artiskokhjerter med sauce tartare
180,-

Tarte Flambée
Med fromage frais, lard d’alsace & enebær
180,-

Escargots de Bourgogne
Snegle gratineret i hvidløgssmør med croutoner
225,-

Salade de Chavignol
Med gratineret gedeost & syltede nødder
225,-

Salade Gasconne
Med alt det bedste fra anden
245,-

Ruths Foie Gras Terrin med Figner
Med tomatchutney & ristede brioche
 265,-

 

 

 

  

 
Hovedretter / Større retter


Cremet Perlebyg
Med svampeconsommé & sprød skorzonerrod
215,-

Michauds Tartare
Med salat & pommes frites
285,-

Moules et Frites
Hvidvinsdampede blåmuslinger med pommes frites 
285,-

Skagenfisk
Med pommes puré, muslingecreme & brassica
295,-

Cote d’ Porc
Med pommes sautées kantareller, majs & Thybo sauce
315,-

J.C. Chaudrée
Cremet bisque med fisk & skaldyr
325,-

Havtaskehale
Med Pommes château & sauce matelote
410,-

Tourte de Canard
Indbagt canard Dombes effilée med syltede bær
495,-

Plateau de Fruits de Mer
Skaldyrsfad med rejer, blåmuslinger, 
jomfruhummere, krabbeklør & østers 

795,-
(pr. pers., min. 2 pers)

 

 
Dessert & kage


Chokolade Cookie
Med peanuts & Dulcey chokolade
60,- 

Tarte au Citron
Med brændt marengs
135,-

Tarte Tatin
Med kærnemælk iscreme
155,-

Blomme i Madeira
Med chokolade a l´orange iscreme
155,-

Michauds Gâteau Marcel
Med frisk appelsinfilet
 165,-

Crème Brûlée
Med Bora Bora Grand Cru vanilje
175,-

Café Gourmand
Valgfri kaffe/te med fire små søde sager
225,-

Sélection de Fromages
Med kompot & oliven
245,- 

Tilkøb til alt kage
Bora Bora Grand Cru vaniljeis
45,- 

Inspiration du chef

Ændres og sammensættes hver dag ud fra
køkkenets og årstidens bedste råvarer.

 

OBS: I perioden fra den 1. maj til 31.
august tilbyder vi ikke en sammensat
menu, men kun a la carte samt
vores børnemenu.


Børnemenu

2-retters børnemenu 
Dagens fisk eller bøf med pommes frites & salat
Vaniljeis med chokoladesauce
250,-


Bordbestilling

Lad os endelig vide, hvad der måtte være af forespørgsler eller spørgsmål. 
Vi ser frem til at hjælpe!


>> Send online forespørgsel

Giv os et kald på:
98 44 11 24


 

 

 

 

 

 

Følg årets gang i Gl. Skagen samt nyheder og arrangementer på Ruths Hotel.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev