På Ruths Hotel driver vi vores gourmetrestaurant Okê samt vores franskinspirerede brasserie.
Okê leverer konsekvent et højt niveau, både hvad angår gastronomi og service.
Ruths Brasserie er vores klassisk franske brasserie, hvor tempoet er højt med konstant
fokus på at levere den kvalitetsoplevelse, som gæsterne forventer. Her
er der fuldt hus alle weekender året rundt. I sommersæsonen er vores ikoniske
terrasse desuden ekstraordinær travl.
Ruths Hotel beskæftiger på helårsbasis omkring 45 ansatte, men i juli måned
er vi tæt på 100 ansatte, hvoraf mange kommer igen år efter år.
Vi søger en ambitiøs souschef til vores gourmet restaurant, der er topmotiverede for at løfte den gastronomiske oplevelse til et nyt niveau.
I Okê søger vi en tjener som er opmærksom, engageret og dedikeret til at levere service på højeste niveau.
Vi søger forstærkning til vores bagerafdeling, og i den sammenhæng er vi på udkig efter en kollega med stor passion for bagning og konditorkunst.
Kunne du tænke dig at arbejde med de bedste af de bedste? Har du lyst til at blive en del af et motiveret team – vi søger netop nu tjenerelever
Vi søger en dessertkok, der med kreativitet og fokus på kvalitet kan sikre såvel som udvikle niveauet for vores desserter i Okê.
Vi søger altid efter nye talenter og medarbejdere med passion og flair for overdådig service
samt ønske om at levere kvalitetsoplevelser for vores gæster.
Du er således altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning med CV til job@ ruths-hotel.dk