Kvalitet i alle aspekter – udvikling af hotellets talenter med elevture til de friskeste råvarer.
Når Ruths Hotel rekrutterer unge talenter til køkkenet, receptionen eller restauranten, er det ikke kun vigtigt, at de har et sted at bo og en velfungerende hverdag – hotellet skal også sikre løbende faglig udvikling. Dette gøres blandt andet ved at sende de unge på en inspirerende "studietur" til Frankrig.
På denne rejse får vores personale mulighed for at besøge lokale landbrug og markeder, hvor de kan se og smage de råvarer, de bruger i køkkenet. Det giver dem også en anderledes oplevelse, end den de har sammen til hverdag i køkkenet.
Ved at deltage i denne tur håber vi at kunne berige vores personale med en dybere forståelse for madens rejse fra jord til bord. De vil få indsigt i de traditionelle dyrkningsmetoder, der har været brugt i generationer, og møde de passionerede landmænd og producenter, der leverer nogle af de fineste ingredienser. Dette skaber ikke kun en større respekt for råvarerne, men giver også kokkene mulighed for at bringe autentiske, franske smagsoplevelser med hjem til vores gæster. Personalet vil kunne dele deres nyvundne viden og inspiration i køkkenet, hvilket resulterer i en endnu bedre madoplevelse for alle, der besøger hotellet.