Vores trøffelaften i Okê er altid en gastronomisk oplevelse i særklasse.
Jack Cramer og Michel Michaud står traditionen tro side om side, og giver deres bud på klassiske og nye kreationer med denne højtelskede delikatesse. Trøffel serveres i et utal af sæsonens fineste varianter i skøn harmoni med årstidens øvrige eksklusive råvarer.
Arrangementet finder sted fredag den 21. februar med start kl. 18:30.
Brød & Trøffel
Søpindsvin – Fransk røræg – Tuber Melanosporum
Perlehøne – Foie Gras – Tuber Melanosporum
Rødmulle – Supion – Sauce Encre
Ungehane fra Bresse – Selleri – Tuber Brumale
Thybo – Sherry – Tuber Borchii
Jordskok – Piemonte-hasselnødder – Tuber Magnatum Pico
Petit Four aux Mille Truffes & Kaffe
Pris pr. person 4.500,-
En eksklusiv vinmenu, sammensat specifikt til denne aften, vil kunne tilkøbes.
Alternativt vejleder vi med glæde om vores vinkort med et eksklusivt
udvalg af sjældne vine fra vores vinkælder.
Tilmelding til arrangementet foretages via online bestilling
(OBS: Reservation kan ikke foretages via telefon eller e-mail)
Ved særlige forespørgsler står vi som altid klar til at være behjælpelige.
Giv os et kald på:
98 44 11 24
Skriv til os på:
info@ ruths-hotel.dk