Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev.



Juleophold à la Ruths


På Ruths Hotel har vi en tradition for at skabe en julestemning, der er alt andet end traditionel.
Her er ingen stress og jag – kun hjertevarme, afslapning og livsnydelse i rigelige mængder.

Et juleophold hos os er derfor en anderledes og unik oplevelse. Det er for dig, der har fortjent
lidt ekstra forkælelse, med mulighed for at trække stikket, lade skuldrene falde og lade os tage
os af resten. Hvis du vil have en jul, hvor der er kælet for detaljerne, og hvor de perfekte rammer
for samvær er skabt, så er Ruths Hotel stedet at finde roen og glæden.

Invitér dine bedste venner, familie, naboer, kolleger eller spilleklub til en anderledes julefest.
Julefrokost á la Ruths er et unikt alternativ til den traditionelle julefrokost – både for par, familier,
vennegrupper og kollegaer. Her er kælet for hver eneste detalje, og samværet er altid i centrum.


Dette ophold er gældende fra 1. november til 22. december.

 

 

Juleophold á la Ruths inkluderer:

 

Overnatning i dejligt dobbeltværelse

Vin Chaud (det franske svar på Gløgg)
serveret sammen med brunkager ved ankomst

3-retters fransk inspireret julemenu i Ruths Brasserie

Morgenbuffet inkl. frisklavede æggeretter

Badekåbe til benyttelse under hele opholdet

Adgang til Ruths Wellness fra kl. 7-22
(både på ankomst- og afrejsedagen)

 

Pris pr. person fra 1.645,- v/2 personer pr. værelse*

Pris pr. person fra 2.195,- v/1 person pr. værelse*


Som noget nyt kan opholdet bookes online.

>> Book nu


*Opgradering af værelsestype kan tilkøbes
Dobbeltværelse i hovedbygning 100,-
Junior Suite 300,-
Junior Suite med badkar 400,-

 


3-retters julemenu

Den fransk inspirerede julemenu varirer fra dag til dag.
Forret, hovedret og dessert kunne eksempelvis være:
 

Eksempel 1

Pocheret skagenfisk med muslingskum & smør-croutoner

Variation af Canette med kastanjer & tranebær-sauce

Kirsebær, chokolade & amaretto

Eksempel 2

Skaldyrsbisque med fiskequenelle & vinterurter i safranskum

Variation af Duroc med kål & Sauce Saigon

"Vin chaud” med krydderkage & mandarin sorbet

Eksempel 3

Sprængt Canette bryst med trøffel creme, tyttebær & grønkål

Skagenfisk med stuvet kål & vinter kompot

Profittarols med vaniljeis & chokolade-sauce

Vi ser frem til at høre fra jer

Lad os endelig vide, hvad der måtte være af spørgsmål eller forespørgsler.

Giv os et kald på:
98 44 11 24


 

 

 

 

 

 

Følg årets gang i Gl. Skagen samt nyheder og arrangementer på Ruths Hotel.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev