ÅRSTID: VINTER
Menuen føres i december, januar & februar
Vi retter blikket mod havets rigdomme, hvor vintersæsonen fremhæver alt det
bedste, havet har at byde på. Når vandet bliver koldere, når fisk og skaldyr
deres højeste kvalitet. I det kolde vand vokser de langsommere, men de optager
mere næring og udvikler en fyldig sødme og intens smag.
Vores vintermenu hylder havets dybder og præsenterer friske, lokale råvarer,
som udgør fundamentet for sæsonens gastronomiske oplevelser.
Her mødes den kølige havbrise med køkkenets varme og kreativitet, hvilket skaber
en uforglemmelig symfoni af smagsnuancer, der fremhæver det bedste fra havets skatkammer.
Samtidig inviterer vi dig som gæst til at opleve vinterens ro og fordybelse,
mens du nyder retter inspireret af havets skiftende sæsoner.
BORDRESERVATION
Bordreservation kan foretages via telefon og e-mail: +45 9844 1124 / info@ ruths-hotel.dk
Vores personale er desuden behjælpelige ved ethvert spørgsmål eller forespørgsel.
ÅBNINGSTID
Okê er åben fra kl. 18.00 med mulighed
for bordreservation i fastsatte intervaller.
Februar-april: fredag & lørdag
Maj-juni: torsdag, fredag & lørdag
Juli: onsdag, torsdag & fredag
(lukket uge 28, 29 & 30)
August: torsdag, fredag & lørdag
September-december: fredag & lørdag
AFBESTILLING
Bordreservationer skal senest afbestilles 10 dage før ankomst. Ved annullering af reservationen herefter, forbeholder vi os retten til at opkræve 1.200,-
pr. person, for afbestilling efter annulleringsfristen.
STEMNING & STIL
Atmosfæren i Okê indbyder til fokus, fordybelse og nydelse af stemning og de gastronomisk detaljer. I den sammenhæng forventes det, at gæster ikke er højlydte samt at de ankommer velklædte.